Podiumkunsten Emmakade


Klik hier voor een korte (film) impressie van Podiumkunsten Emmakade opgenomen voor "Haagse Dingen" door Dennis Simonis op 17 maart 2013!

5 jaar Podiumkunst op 50 m2

Natascha Morsink en Filip Zoeteweij bewonen sinds 2006 het benedenhuis op de Emmakade 139. Het idee werd al snel geboren om de prachtige benedenruimte ook te benutten voor artistieke initiatieven. In november 2006 werd het eerste concert georganiseerd en er volgden er  snel meer. Het concept bleek zo succesvol dat de serie eind 2007 uitgroeide tot de Stichting Podiumkunsten Emmakade.

Podiumkunsten Emmakade organiseert sinds 2007 maandelijks een voorstelling in het sfeervolle huistheater op de Koningin Emmakade 139 in Den Haag. In de intieme ruimte met prachtige akoestiek zorgen professionele musici en artiesten voor een intense artistieke beleving. Na afloop van iedere voorstelling kan het publiek samen met de artiesten genieten van een goed glas wijn. Verscheidene enthousiaste muziekliefhebbers dragen hun steentje bij als vrijwilliger bij de Stichting. Natascha verzorgt iedere maand de programmering voor de Stichting. Dit seizoen viert Podiumkunsten Emmakade haar eerste lustrum.
www.podiumkunstenemmakade.nl

Stichting Podiumkunsten Emmakade
Koningin Emmakade 139
2518 JJ Den Haag
Telefoon: 070-4275537
info@podiumkunstenemmakade.nl


Bekijk grotere kaart