TreSonanz - Trio voor sopraan, mezzosopraan en veelzijdig pianist


Zangeressen Christina Völtl, Natascha Morsink en veelzijdig pianist Andrew Clark, oftewel TreSonanz, maken een klassiek recital luchtig, sprankelend en verrassend. In hoog tempo wordt de (concert)zaal omgetoverd tot een wereld waarin muziek uit vele eeuwen elkaar afwisselt en waar de grens tussen heden en verleden vervaagt. De tijd staat even stil, “history doesn’t exist”, de musici zijn aanraakbaar en door de onconventionele theatrale presentatie komt de muziek echt binnen. De charmante ladies en English gentleman heten u van harte welkom met hun warme heldere stemmen en pianoklanken en nodigen u uit voor een ontdekkingsreis voor de oren en ogen: aanstekelijk en humoristisch, energiek en soms verstild.

Ga direct naar de website van TreSonanz: www.tresonanz.com

Programma's
Het trio maakte inmiddels al vijf succesvolle programma’s: La Bonne Cuisine (2012) In Sneltreinvaart over de Vocale Routekaart/At High Speed (2013), Time Stands Still (2014) Schetsen voor Vermeer (2016) en Muziek, Vermaning en Vermaak (2016). In 2015 maakten nam TreSonanz haar eerste cd One Night op.

Boeken
TreSonanz kan in praktisch elke ruimte waar een goede vleugel of piano aanwezig is een programma (naar keuze) uitvoeren. Van kleine concertzaal tot huistheater, van culturele salon tot kerk. Ook worden zij met regelmaat gevraagd om een optreden te verzorgen bij openingen van tentoonstellingen in musea, conferenties, lintjesregens of voor verjaardags- en bruiloftsgasten. Niets is hen te gek, overleg voor de mogelijkheden, of boek hier.